Breaking News
Loading...
1 Kasım 2015 Pazar

Verilerinizi Depolamanız için Önerebileceğimiz En İyi 5 USB 3.0 Flash Bellek

En İyi 5 USB 3.0 Flash Bellek
Devir bulut depolamanın devri olsa da USB flash bellekleri bir kenara atmak büyük haksızlık olur. Zira hızlı ve kolay taşınabilir olmaları onları yıkılmaz bir güç haline getiriyor. Çoğu zaman anahtarlığımıza bile takabildiğimiz bu mucizeler, yüksek kapasiteleri, acil durum için elverişli olmaları ve görece bulut depolamayla kıyaslandığında güvenli olmalarıyla dikkat çekiyor. Sizlere bu blogda çeşitli özellikleri gözönünde bulundurarak alabileceğiniz 5 öneri sunacağım.
Teknolojiden biraz da olsa anlayan herkese sorulan soruların başında 'Hangi USB Flash Belleği almalıyım?' geliyor. Bu durumla ben de çok karşılaştım. Piyasada bulabileceğiniz yüzlerce alternatifi olan bu ürünleri iyi araştırmak gerektiyor. Bulut depolama çoğu zaman sizi kurtarmaz. Neden? Çünkü ülkemizde internete her yerden ulaşmak mümkün olmuyor. Üniversitelerde bile, altını çizerek söylüyorum, iyi bir internet bağlantısına maalesef sahip değiliz. Öyleyse iyi bir USB bellek hayat kurtaracaktır.
Listeyi sıralamadan önce, oluştururken gözönünde bulundurulan bazı ölçekleri sizlerle önceden paylaşmak istiyorum. ''Bu ürün ülkede yok.'' dememeniz için önceden uyarı mahiyetinde olduğunu belirteyim. Öncelikle fiyatlandırmayı değerlendirmeye alıp karşılaştırma yaptım. Ödeme yöntemleri kolaylaştığından yurtdışından kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Ülkemizde listede bulunan ürünler oldukça pahalı. Biraz araştırıp, uygun fiyata getirtebilirsiniz. İkinci olarak yazma ve okuma hızlarıdeğerlendirildi. Bunlar için de çeşitli kaynaklardan faydalandığımı söyleyeyim. Şimdi listeye geçebiliriz.

1- Kingston Digital 64GB Data Traveler USB 3.0 Flash Bellek

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer