Breaking News
Loading...
1 Kasım 2015 Pazar

Verilerinizi Depolamanız için Önerebileceğimiz En İyi 5 USB 3.0 Flash Bellek

PNY Turbo 64GB USB 3.0
Ülkemizde pek fazla bilinmese de listede olması gerektiğini düşündüğüm bu ürün, taşınabilir, küçük ve yukarıda bahsettiğim ürünlere nazaran daha uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekiyor. Tabii bu listeye girmesindeki önemli etkenlerden biri de sağlam ve hızlı transfer hızlarının olması.

4- Corsair Voyager Go 64GB OTG Flash Bellek

Corsair Flash Voyager Go 64GB OTG
İster Mac, ister PC olsun, bunları geçtim Android telefon veya tabletlerinizde kullanabileceğini bir flash bellek arıyorsanız Corsair Voyager Go sizin için mükemmel bir seçenek olacaktır. Az önce baktım, elbette ülkemizden satın almak istediğinizde fiyatı oldukça pahalı. Yine de yurtdışından yaklaşık 30 dolara alabilirsiniz. Masaüstü ve mobil cihazlarınız arasındaki çapraz uyumluluğu kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

5- SanDisk Ultra Fit 64GB USB 3.0 Flash Bellek

SanDisk Ultra Fit 64GB USB 3.0
Ultra küçük bir USB bellek arıyorsanız ve kaybetmeme konusunda kendinize güveniyorsanız Ultra Fit'i kesinlikle düşünün derim. USB 3.0 hızı harika ama USB 2.0 bağlantı noktası maalesef yavaş. Sipariş vermek isterseniz de beş yıl garantisiyle geliyor.
Ultra küçük bir USB bellek arıyorsanız ve kaybetmeme konusunda kendinize güveniyorsanız Ultra Fit'i kesinlikle düşünün derim. USB 3.0 hızı harika ama USB 2.0 bağlantı noktası maalesef yavaş. Sipariş vermek isterseniz de beş yıl garantisiyle geliyor.Ultra küçük bir USB bellek arıyorsanız ve kaybetmeme konusunda kendinize 

 
Konular: Listeler

Verilerinizi Depolamanız için Önerebileceğimiz En İyi 5 USB 3.0 Flash Bellekiçin Yorum yap ve Puan ver

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer